Bewust opvoeden in het digitale tijdperk, hoe doe je dat? 19 november 20.00 u,

04 nov 2019

We lopen er als ouder allemaal tegenaan, vroeg of laat: je kind wil op een schermpje. Leuk natuurlijk! En soms ook heel handig, laten we eerlijk zijn.

Tegenwoordig zijn digitale media niet meer weg te denken uit ons leven, onze kinderen groeien er heel natuurlijk mee op. Dat vraagt wel iets van ons als opvoeders. Want hoe ga je bewust en verantwoord om met alle mogelijkheden van de digitale wereld? Welke schermtijd past bij welke leeftijd? Wat zegt de wetenschap? Hoe voorkom je dat het einde van schermtijd het begin is van een conflict? En als het gaat om inhoud: welke media is geschikt voor mijn kind? En hoe hou ik als ouder de veiligheid in de gaten? Privacy, online pesten, internet of toys, gamen, er is zoveel om over na te denken!

Deze interactieve lezing gaat over opvoeden in het digitale tijdperk. Sas Evers van Giraffe Coaching is naast moeder van vier, coach voor kinderen van 8-16 jaar en trainer. Zij geeft je tips, laat je zien waar je als ouder op kunt letten en geeft je handvatten om meteen de volgende dag in te zetten. Praktisch, met humor en een flinke dosis informatie. Kom ook naar deze inspirerende lezing! (En breng je buurvrouw mee! Gezellig!)

Voor aanmelden klik hier