Inloopochtenden Taalhuis Vught dinsdag 12 november/10.00 – 12.00 u.

01 nov 2019

In de gemeente Vught hebben ongeveer 3.000 inwoners moeite met taal, rekenen of digitale vaardigheden. Deze mensen lopen een achterstand op in de samenleving. Ze komen moeilijker aan een baan en zijn maatschappelijk minder actief.

Het Taalhuis is een proactieve samenwerking van verschillende organisaties en van iedereen die met enthousiasme de basisvaardigheden van volwassenen wil verbeteren. Op dinsdag 5 november start het Taalhuis met een inloopochtend. Iedere dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur ben je welkom bij Bibliotheek

Vught in DePetrus om je wens/hulpvraag op het gebied van lezen, spreken of schrijven van de Nederlandse taal, rekenen of werken met de computer te bespreken.

Elke dinsdag van 10.00 tot 12.00

Elke week, uitgezonderd schoolvakanties, is er op dinsdag iemand die jou kan helpen. Dat kan op verschillende manieren. Wil je de Nederlandse taal leren, dan kun je gekoppeld worden aan een Taalmaatje.

Heb je moeite om met de computer te werken, dan kun je een gratis cursus doen. De medewerkers van het Taalhuis kijken samen met jou wat de beste manier is. Wil jij je basisvaardigheden verbeteren? Ga dan langs bij het Taalhuis!