10 oktober Workshop Waar blijft mijn geld?

26 sep 2019

Wil je weten hoe je je administratie goed kunt ordenen of wil je weten welke financiële regelingen er zijn waar je in Vught recht op hebt of ben je misschien oververzekerd? Er worden dit najaar drie praktische workshops georganiseerd en deze kun je los van elkaar volgen.
Op donderdagavond 10 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in DePetrus geven Rianne Hollants en Ankie Spierings de eerste workshop. Omgaan met geld, het lijkt makkelijk. Je ontvangt maandelijks inkomen, betaalt de rekeningen en daarnaast zijn er grote en kleine uitgaven. Toch vragen veel mensen zich regelmatig af waar het geld blijft en hoe ze een beetje geld kunnen overhouden.

Goed zicht op uitgaven
Tijdens deze workshop laten Rianne en Ankie zien hoe je je administratie op orde kunt krijgen en daardoor een goed zicht krijgt op je inkomsten en uitgaven. Hierdoor kun je je uitgavepatroon misschien wijzigen waardoor er meer inkomsten overblijven. Goed omgaan met geld, het is vaak een hele uitdaging. Zeker voor mensen die niet veel te besteden hebben. Maar ook mensen met een ruimer budget willen vaak meer grip op hun uitgaven. De workshop is gratis, wel graag aanmelden via info@abzvught.nl of 073-6572000. Of meld je aan via hier

Kinderen en geld
Workshop 2 ‘Kinderen en geld’ wordt gegeven op donderdagavond 7 november en gaat over het geldwijzer maken van kinderen, wat verandert er als ze 18 worden etc.

Geld overhouden                                                                                                                                                                                                        

Workshop 3 ‘Geld overhouden’ vindt plaats op donderdagavond 19 december en gaat over het besparen op je vaste lasten.