15 juni: Gek van Geld avond

05 jun 2023
Eef van Opdorp

Heb je last van geldstress? Verdien je prima, maar verdwijnt het geld als sneeuw voor de zon? Of zou je graag meer financiële vrijheid hebben om bijvoorbeeld minder te gaan werken?

Eef van Opdorp (bekend van het tv-programma Uitstel van Executie) leert je anders kijken naar de relatie die je met geld hebt. Beter met geld omgaan is geen kwestie van kille rekensommetjes, maar van goed luisteren naar je gevoel. Net als in relaties geldt: wat je aandacht geeft groeit. En dat zie je terug op je bankrekening.

Verdiep je in je geldbrein, je geldgeschiedenis en je onbewuste patronen. Ben je een sint-bernardshond of meer een struisvogel? De geldtypetest laat zien welke strategieën voor jou werken om meer te sparen, investeren en/of te beleggen.

Uit de verhalen uit Eefs moneycoachpraktijk blijkt welke enorme impact geld heeft op ons leven. De mensen die bij haar aankloppen zijn het overzicht helemaal kwijt, maar zodra ze hun relatie met geld verbeteren, groeit hun (financiële) vrijheid.

Op basis van haar nieuwste boek Gek van Geld neemt ze je op nuchtere en humoristische wijze mee naar een financieel gezond leven.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de werkgroep Financieel Veilig en daar zijn in vertegenwoordigd: Huis73 (Bibliotheek Vught), gemeente Vught, Ouderen Samen en Welzijn Vught.

Eef van Opdorp is budgetcoach, spreker, trainer en financieel expert bij het tv-programma Uitstel van Executie. Haar specialiteit is geldzaken simpel maken. Onlangs schreef ze een bestseller ‘Gek van geld’.

Meer info en aanmelden: klik hier.

15 juni | Bibliotheek Vught, gemeente Vught, Ouderen Samen, Welzijn Vught | DePetrus| 19:30 – 21:00 uur | Gratis deelname