27 april: Beleef Koningsdag op een unieke manier

24 apr 2023

Maak je klaar voor een Koningsdag om nooit te vergeten! In DePetrus bibliotheek in Vught staat namelijk een unieke ervaring op je te wachten. Ontdek theater voor de hele familie en maak kennis met De Lakei, een acteur die jong en oud betovert met zijn ongeëvenaarde gastvrijheid en warme welkom.

Met meer dan 50 jaar ervaring als poppenkastspeler, theatermaker, acteur, Sinterklaas, regisseur en verhalenschrijver weet Jan Roosenboom als geen ander hoe hij het publiek kan vermaken en betoveren. Zijn veelzijdigheid kent geen grenzen en hij neemt je graag mee in zijn fantasiewereld vol sprookjes en klassieke verhalen.

De Lakei gaat in gesprek met kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich direct thuis voelt. Zijn enthousiasme, vrolijkheid en goede manieren maken van Koningsdag in DePetrus een onvergetelijke ervaring.

Maar dat is nog niet alles! Ter ere van Koningsdag worden er in Vught allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Geniet van de feestelijke sfeer en laat je verrassen door de vele activiteiten die op je wachten.

Kortom, beleef Koningsdag op een unieke manier in DePetrus in Vught en ontdek theater voor de hele familie met De Lakei als jouw persoonlijke gastheer. We verwelkomen je graag voor een dag vol plezier en verwondering!

Donderdag 27 april | 13:00-16:00 uur | Gratis toegang | Bibliotheek Vught