3 april Proef Vught: Ontdek DePetrus met al je zintuigen

17 mrt 2022

Tijdens Proef Vught is er van alles te zien, te doen en te kopen bij de gebruikers van DePetrus:

– Kom naar het Toeristisch Informatiepunt voor een rugzak vol Vughtse tips! Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor andere info om een geweldige tijd in en om Vught te beleven.
– Snuffel tussen de mooie spullen van de Wereldwinkel. Ze zetten de bloemetjes letterlijk buiten en staan met een kraam vol buitendecoraties van Esperanza op het plein.
– Leer alles over het Vughts Museum. Ken je bijvoorbeeld het werk van de Vrienden van het museum? En heb je de vitrines in DePetrus allemaal al goed bekeken om de bijzondere verhalen te leren kennen?
– Bij Anders Bezig Zijn (ABZ) ben je aan het juiste adres voor een leuke cursus. Kom naar de kraam en ontdek hun hele aanbod aan cursussen en activiteiten.
– In de Bibliotheek is van alles te doen, voor jong en oud. Kom samen met papa, mama, opa of oma luisteren naar het voorleesboekje ‘Ik voel een voet’ (klik hier om gratis aan te melden). Of laat je inspireren voor je volgende verhaal tijdens het spreekuur Online bibliotheek, vol luisterverhalen en e-boeken (klik hier om gratis aan te melden). En ook de vrijwilligers van de Geheugenbibliotheek zijn de hele dag aanwezig.

Waar je interesse ook ligt, in DePetrus is altijd wat te beleven!