De bibliotheek gaat weer open

08 mei 2020

De bibliotheek gaat weer open!

We hebben goed nieuws: vanaf maandag 11 mei aanstaande is de bibliotheek in DePetrus weer open, met aangepaste openingstijden. Je bent van harte welkom om zelf boeken uit te zoeken. Ook kun je de boeken die je nog thuis hebt inleveren en nieuwe titels reserveren. Natuurlijk volgen Babel & DePetrus alle richtlijnen van het RIVM. Zo dragen we bij aan de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers.

De openingstijden van de bibliotheek zijn:

maandag t/m vrijdag van 13.00 Р17.00 uur | zaterdag van 10.00 Р14.00 uur

De 1,5 meter bibliotheek
Hoe ziet een bezoek aan de bibliotheek er in de 1,5 meter samenleving uit? Vooralsnog kun je alleen materialen lenen en inleveren. Zonder pasje kun je helaas niets lenen. De bieb is niet geopend om te verblijven. Alle andere faciliteiten en gebruikers in DePetrus blijven vooralsnog gesloten. Dat betekent dat je geen gebruik kunt maken van de leestafels en de computers. Ook de horeca en de toiletten zijn gesloten, evenals het Vughts Museum, de Wereldwinkel, Anders Bezig Zijn en Welzijn Vught. De bibliotheek hanteert een maximumaantal van 30 bezoekers dat tegelijkertijd binnen mag zijn.

Veiligheid
De bibliotheek en DePetrus kijken ernaar uit je weer te verwelkomen. Voor jouw en onze veiligheid is er door de bibliotheek een protocol opgesteld voor deze bijzondere tijden. Je vindt alle informatie die je nodig hebt voor een plezierig en veilig bezoek op de website van Babel.