DePetrus doet extra lief!

26 jan 2020

Woensdag 12 tot en met vrijdag 14 februari 2020 staat bij DePetrus in het teken van de liefde. Niet alleen liefde voor een partner, maar liefde en lief doen in het algemeen. Iedereen die deze dagen binnenwandelt, kan een lief berichtje achterlaten of een stralende foto maken met hét symbool van liefde; een hart. Onder het moto Doe’s lief vieren we bij DePetrus dat we elkaar een hart onder de riem steken.

14 februari is het Valentijdsdag. Een dag die sommigen fantastisch vinden, anderen overdreven gedoe. In DePetrus grijpen we de gelegenheid aan om er een paar dagen vol liefde van te maken, met als moto Doe’s lief.

Stap je 12, 13 of 14 februari binnen, dan kun je een lief berichtje achterlaten in de hartjesboom. Zo maken we er samen de liefste dag van het jaar van. En natuurlijk is het hartstikke leuk om te lezen wat voor leuke boodschappen andere bezoekers in de hartjesboom gehangen hebben. Zo kom je erachter wat voor moois we elkaar wensen. Wil je een leuk aandenken aan deze lieve dagen? Of iemand ergens anders een lief kattenbelletje sturen? Maak dan een stralende selfie met het grote hart dat symbool staat voor deze dagen.

En heb je zin om iemand te verrassen met een lief gebaar? Loop dan zeker even langs bij de Wereldwinkel, in het uitgebreide assortiment vind je ongetwijfeld een leuk cadeautje. De medewerkers staan met een stralende lach tot je dienst.

We zien je graag met liefde in DePetrus!