DePetrus in de internationale schijnwerpers

10 mrt 2022

Dat DePetrus een bijzonder gebouw is, wisten we natuurlijk al. Ook de internationale pers is daarvan overtuigd, blijkt uit de vele artikelen en foto’s die aan het ontmoetingscentrum gewijd zijn. En de aandacht en verwondering is er nog steeds. Dit keer vanuit Discovery Channel. Zij gaan een nieuwe televisieserie maken, over gebouwen die tegenwoordig een hele andere bestemming hebben dan waar ze ooit voor gebouwd zijn. Onderwerp van de eerste aflevering: DePetrus in Vught!
Daar zijn we natuurlijk heel trots op.

Op 16 en 17 maart 2022 komt een productieteam opnames maken. Van de buitenkant en omgeving, van de binnenkant, en van interviews die ze houden met diverse mensen. Ben je dus toevallig in DePetrus op woensdag 16 of donderdag 17 maart, dan zie je de cameraploeg ongetwijfeld lopen. Mocht je niet op beeld willen verschijnen, dan kun je ze natuurlijk prima ontwijken.

Maar als je het juist wél leuk vindt om op internationale televisie te zien te zijn, dan kan dat ook! Het productieteam is namelijk op zoek naar bezoekers van de kerk die heel kort op camera willen vertellen waarom ze graag in DePetrus komen. Alle ervaringen zijn welkom, van voorleesuur tot studieplek, van biljarters tot koffiedrinkers, van boekensnuffelaars tot cursisten. Lijkt het je leuk om jouw korte quote voor de camera van Discovery Channel te geven? Vertel dan in een kort berichtje wie je bent en waarom jij altijd graag naar DePetrus komt en stuur dat naar m.brugman@depetrus.nl.

Wie weet zie je jezelf dan wel terug in de uitzending.