DePetrus weer geopend vanaf donderdag 19 november

18 nov 2020

Vanaf donderdag 19 november  is DePetrus weer geopend voor bezoekers. Zoals eerder kan er voorlopig geen gebruik worden gemaakt van de studieplekken en leestafels. Ook is er een verplichte registratie voor iedere bezoeker, is een mondkapje voor iedereen boven de dertien jaar verplicht, wordt gevraagd de handen te desinfecteren en werken we met gebruik van mandjes om het aantal bezoekers te monitoren. Het leescafé blijft voorlopig gesloten.

Ook hanteren we wederom de zogenaamde venstertijden voor kwetsbare groepen. Gedurende de rustige tijden – elke werkdag van 09.00 tot 10.00 uur en van 17.00 tot 18.00 uur – nodigen we met name bezoekers uit die binnen deze doelgroep vallen. Bezoekers die zichzelf niet scharen tot deze doelgroep verzoeken we buiten deze tijden DePetrus te bezoeken. De Wereldwinkel is beperkter geopend; iedere dag van 11.00 tot 16.00. 

We blijven ten allen tijden alert op de uitvoering van de maatregelen en hopen jullie snel weer te zien in DePetrus. Hou vol, blijf gezond, let op jezelf en let op elkaar.