Dicht je mee?

31 jan 2022

Het afgelopen jaar hebben we met zijn allen opnieuw de natuur ontdekt. Niet zozeer de ver-weg-natuur of de hoge-bergen-natuur, maar wel de vergeet-me-nietjes-natuur, de wandel-je-mee-natuur, de hoeveel-vlinders-tel-jij-in-jouw-tuin-natuur, de laten-we-samen-over-een-beekje-springen-natuur.

In het kader van de Nationale Poëzieweek heeft Bibliotheek Vught samen met het Lambertuspodium een dichtwedstrijd uitgeschreven. Het thema van de poëzieweek is natuur, dus laat je inspireren door al het moois om ons heen en klim in de pen.

De spelregels nog even op een rijtje:
– Het thema is Natuur
– Elke dichtvorm is toegestaan
– Mail je inzending vóór 9 februari naar poezieweek@huis73.nl
– Vermeld daarbij je naam, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer

Op 14 februari worden de winnaars in het zonnetje gezet tijdens de feestelijke prijsuitreiking in de Lambertuskerk. Daarnaast kun je die middag ook meedoen met een inspirerende workshop waarin je een gedicht gaat schrijven. Het thema is: De liefde voor…
Onder begeleiding van proffesional Lia Hesemans (eindredacteur en schrijfcoach) klim je in de pen. Want, zeg nou eerlijk, wat is er mooier dan een zelfgeschreven gedicht op Valentijnsdag?

De middag is gratis, maar bezoekers melden zich vooraf wel even aan. Meer info over het evenement en hoe je je aanmeldt, vind je op deze pagina van Huis73, de organisatie achter Bibliotheek Vught.