Even voorstellen: een nieuw bestuurslid

02 aug 2021
Simeon de Goede

Met veel plezier stellen we een nieuw bestuurslid van DePetrus voor: Simeon de Goede. Simeon heeft al een tijd meegelopen met het bestuur, en is nu officieel benoemd tot 4e bestuurslid van Stichting DePetrus. Hij stelt zich graag even voor:

“Ik ben 33 jaar, opgegroeid in Soest en woon nu 7 jaar in Noord-Brabant. Na 3 jaar Den Bosch woon ik nu 4 jaar in Vught, samen met mijn vrouw Ellen. In mijn vrije tijd ben ik veel aan het sporten (fitness, squashen, hardlopen en golfsurfen). Ook lees ik veel, met een voorkeur voor filosofieklassiekers. Op dit moment werk ik als Project Manager binnen een internationaal bedrijf. Ik heb daarbij een voorkeur voor complexe projecten, met vaak een technisch component.

Tijdens de corona pandemie heb ik besloten iets voor de lokale gemeenschap te willen doen. Naar aanleiding van een oproep in het klaverblad ben ik gestart als gastheer bij DePetrus. Ik heb de stichting leren kennen als een warme omgeving, waarin de inzet van vrijwilligers het verschil maakt. Het is mooi te zien hoe DePetrus een ontmoetingsplek is voor jong en oud vanuit de regio en ver daarbuiten. Toen er een positie beschikbaar kwam in het bestuur heb ik mij kandidaat gesteld, wat onlangs heeft geleid tot mijn aanstelling.

Ik zal mij namens de stichting gaan richten op de PR en communicatie. Ik kijk uit naar een goede samenwerking met mooie initiatieven.”

We heten Simeon van harte welkom en wensen hem natuurlijk een hele prettige tijd bij DePetrus.