Voor organisaties

01 mrt 2023
Foto: Angeline Swinkels

Huur een ruimte
DePetrus heeft diverse mogelijkheden en ruimtes die te huur zijn voor culturele of educatieve activiteiten. Van een lokaal om een vergadering te houden of een cursus te geven tot de volledige kerk voor een schitterend concert: er is van alles mogelijk.

Bij de herbestemming van de kerk is rekening gehouden met allerlei verschillende mogelijkheden in het gebouw. Daarom zijn de boekenkasten van de bibliotheek en enkele vitrines van het Vughts Museum op rails geplaatst. Zo zijn ze te verschuiven om het middenschip van de kerk helemaal vrij te maken. Een unieke manier om de ruimte flexibel te kunnen benutten!

Interesse om een ruimte in DePetrus te huren? Bekijk dan alvast de tarieven, foto’s en plattegronden. Neem gerust contact met ons op dan kijken we graag naar de mogelijkheden. We zijn te bereiken via info@depetrus.nl.

Masterclasses
In DePetrus hebben we veel ervaring opgedaan in het herbestemmen van een religieus gebouw en het samenwerken met verschillende partijen in een multifunctionele organisatie. Onze kennis en ons enthousiasme, maar ook de lessen die we geleerd hebben, delen we graag met anderen die aan een soortgelijk traject bezig zijn. In onze masterclasses nemen we gemeentes, kerkgenootschappen en gemeentes graag mee op onze reis om het geleerde te delen en inspiratie te geven voor een eigen project.

Neem contact op via info@depetrus.nl voor de mogelijkheden.