Welzijn Vught zoekt met spoed vrijwilligers voor Dagje Thuis

05 aug 2022

Dagje Thuis, een dagactiviteit voor zelfstandig wonende ouderen uit de gemeente Vught, zoekt door omstandigheden met spoed vrijwilligers! Elke maandag vindt dit plaats in het HelvoirThuis onder begeleiding van een medewerker en vrijwilligers van Welzijn Vught. 

Om de groep deelnemers te begeleiden, zoeken zij vrijwilligers die wekelijks een dagdeel willen helpen. De dagdelen zijn van 09.15 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 16.30 uur. Het houdt in dat je mee activiteiten bedenkt en organiseert, waar nodig de mensen tijdens de activiteit helpt, een gezellig praatje maakt en zorgt dat de mensen een leuke dag hebben. 

Om de groep te kunnen laten blijven draaien, zijn er met spoed nieuwe vrijwilligers nodig om ziekte en revalidatie van 2 huidige vrijwilligers op te vangen. 

Ben je geïnteresseerd om Welzijn Vught te helpen? Neem contact op met Esther Schellekens van Welzijn Vught, 06-30042286 of mail naar estherschellekens@welzijnvught.nl. 

Wil je niet vast vrijwilliger worden, maar wel een paar maanden op maandag uit de brand helpen, zijn de 9 gasten je ook al erg dankbaar.